Nieuw in ons assortiment

Het gebruik van computers beheerst in toenemende mate ons leven en het wordt steeds belangrijker hierover goed geïnformeerd te zijn. 

In tegenstelling tot een halfje bruin wat je op elke hoek van de straat kunt krijgen is dit juist met deze producten een probleem…

Tijd voor een lokale oplossing!

Vanuit deze gedachte is PCker als lokale computershop met een digitale etalage opgericht door Rick Hendrix en Pascal Jongman.


Assortiment

PCker heeft geen eigen voorraad zodat wij u altijd de nieuwste modellen kunnen aanbieden van alle topmerken. Levering gebeurt binnen een week en als het echt noodzakelijk is de eerstvolgende werkdag. Uw wensen invullen en samen kijken naar de beste oplossing is onze meerwaarde ten opzichte van andere webshops.

Service
Naast het leveren van nieuwe hardware kunnen wij u ook ondersteunen met het installeren van software én het overzetten van bestanden zodat u met een gerust hart kunt overstappen naar een nieuwe computer.

Reparatie
Uw computer stuk, maar u bent nog niet toe aan een nieuwe? Dan is er ook de mogelijkheid om uw computer of laptop te laten repareren. Dit doen we, in samenwerking met Multi-IT, in eigen huis. Is de expertise van anderen noodzakelijk dan hebben we hiervoor ons eigen netwerk.

Digipunt

Omdat wij bij PCker vinden dat iedereen mee moet kunnen doen in een digitale samenleving hebben wij samen met Bibliotheek Kop van Overijssel en InnovatieLokaal het ‘Digipunt‘ in het leven geroepen. Onderdeel hiervan is het IDO (informatiepunt Digitale Overheid) waar u terecht kunt met een hulpvraag over de digitale overheid. Daarnaast kunt u ook met andere technische- en gebruikersvragen bij ons binnenlopen tijdens de spreekuren op dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur, of op afspraak.

Mediawijsheid is het veilig en slim inzetten van alle beschikbare media – digitaal en analoog – om de eigen kwaliteit van leven te vergroten én ervoor te zorgen dat je optimaal kunt deelnemen aan de wereld om je heen.

Veel mensen zijn knoppenkundig, wat betekend dat ze prima weten op welke knoppen te drukken. Maar wat nu als er een keer op een verkeerde knop of link wordt geklikt? Ook voor advies op gebiedt van mediawijsheid kunt u bij het Digipunt terecht.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 10:00 uur worden gedaan proberen wij dezelfde dag nog te verzenden; echter lukt het ons niet dit altijd na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt echter niet voor producten die voor u op maat zijn gemaakt.

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
0
0
0
0

Start typing and press Enter to search