PCker werkt nauw samen met lokale ict’ers, ieder met zijn eigen kwaliteiten en expertises. Hierdoor kunnen wij een breed pakket met hulp en ondersteuning aanbieden en opschalen wanneer dat mogelijk is om u de hulp te bieden die u nodig hebt.

Onze service
& reparaties

Onderzoek en reparaties

Snelle hulp op afstand

Datatransfer van bestanden

Installeren van software

Installeren van hardware

Digipunt

Omdat wij bij PCker vinden dat iedereen mee moet kunnen doen in een digitale samenleving hebben wij samen met Bibliotheek Kop van Overijssel en InnovatieLokaal het ‘Digipunt‘ in het leven geroepen. Onderdeel hiervan is het IDO (informatiepunt Digitale Overheid) waar u terecht kunt met een hulpvraag over de digitale overheid. Daarnaast kunt u ook met andere technische- en gebruikersvragen bij ons binnenlopen tijdens de spreekuren op dinsdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur, of op afspraak.
Mediawijsheid is het veilig en slim inzetten van alle beschikbare media – digitaal en analoog – om de eigen kwaliteit van leven te vergroten én ervoor te zorgen dat je optimaal kunt deelnemen aan de wereld om je heen.
Veel mensen zijn knoppenkundig, wat betekend dat ze prima weten op welke knoppen te drukken. Maar wat nu als er een keer op een verkeerde knop of link wordt geklikt? Ook voor advies op gebiedt van mediawijsheid kunt u bij het Digipunt terecht.
blankblank

Reparaties

Wanneer u problemen heeft met uw machine kunt u altijd bij ons terecht. Wij controleren uw machine en later daarna aan u weten wat wij eraan kunnen doen om de problemen te verhelpen. Op dat moment kunt u zelf beslissen of wij uw machine mogen repareren.

blankblankblank

blankblank

Hulp of afstand

Als u problemen heeft die software gerelateerd zijn en u heeft hier hulp bij nodig, dan kunnen wij dit in de meeste gevallen op afstand verzorgen. Wanneer dit geen optie is kunt u altijd langskomen met uw machine zodat wij er naar kunnen kijken.

blankblank blank

blankblank

Datatransfer

Uw bestanden en foto’s zijn belangrijk. Maar ook het vervangen van uw apparaten kunt u niet uit blijven stellen. Daarom helpen wij u, bij het in gebruik nemen van uw nieuwe computer, graag met het overzetten van al uw belangrijke bestanden. Op deze manier kunt u met een gerust hart overstappen.

blank blankblank

blankblank

Installeren van software

Heeft u nieuw programma of app voor uw computer of smartphone maar lukt het u niet om deze te installeren? Dan kunnen wij u hierbij in de meeste gevallen verder mee helpen. Ook kunnen wij even met u meekijken om de juiste instellingen te verzorgen. Zo kunt u veilig gebruik blijven maken van uw apparaat.

blank blankblank

blankblank

Installeren van hardware

Heeft u hulp nodig bij het installeren van nieuwe componenten in uw machine? Wij helpen u hier graag bij. Ook voor het monteren van een complete kast kunt u bij aanschaf aangeven gebruik te willen maken van deze service. U ontvangt dan uw custom-build-PC gebruiksklaar en kunt u direct aan de slag!

blankblankblank

0
0
0
0

Start typing and press Enter to search