PCker werkt nauw samen met lokale ict’ers, ieder met zijn eigen kwaliteiten en expertises. Hierdoor kunnen wij een breed pakket met hulp en ondersteuning aanbieden en opschalen wanneer dat mogelijk is om u de hulp te bieden die u nodig hebt.

Onze service
& reparaties

Onderzoek en reparaties

Snelle hulp op afstand

Datatransfer van bestanden

Installeren van software

Installeren van hardware

Glasvezel Aansluiten

50,00

Categorie:

Beschrijving

Niet iedereen is even handig wanneer het aankomt op kabels en computers Daarom helpen wij u graag verder bij de installatie van uw glasvezelmodem. De kosten daarvan zijn €50,00. PCker verzorgt dan de installatie van je pakket waarbij de diensten op 1 computer, laptop of tablet, 1 televisie en 1 telefoon werkend worden opgeleverd. Ook het aanmaken van een nieuw mailadres en het instellen wifi wordt meegenomen.

Let op; woont u buiten de postcodes 8325 en 8326? Dan worden er 10,00 euro voorrijkosten in rekening gebracht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glasvezel Aansluiten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

blankblank

Reparaties

Wanneer u problemen heeft met uw machine kunt u altijd bij ons terecht. Wij controleren uw machine en later daarna aan u weten wat wij eraan kunnen doen om de problemen te verhelpen. Op dat moment kunt u zelf beslissen of wij uw machine mogen repareren.

blankblankblank

blankblank

Hulp of afstand

Als u problemen heeft die software gerelateerd zijn en u heeft hier hulp bij nodig, dan kunnen wij dit in de meeste gevallen op afstand verzorgen. Wanneer dit geen optie is kunt u altijd langskomen met uw machine zodat wij er naar kunnen kijken.

blankblank blank

blankblank

Datatransfer

Uw bestanden en foto’s zijn belangrijk. Maar ook het vervangen van uw apparaten kunt u niet uit blijven stellen. Daarom helpen wij u, bij het in gebruik nemen van uw nieuwe computer, graag met het overzetten van al uw belangrijke bestanden. Op deze manier kunt u met een gerust hart overstappen.

blank blankblank

blankblank

Installeren van software

Heeft u nieuw programma of app voor uw computer of smartphone maar lukt het u niet om deze te installeren? Dan kunnen wij u hierbij in de meeste gevallen verder mee helpen. Ook kunnen wij even met u meekijken om de juiste instellingen te verzorgen. Zo kunt u veilig gebruik blijven maken van uw apparaat.

blank blankblank

blankblank

Installeren van hardware

Heeft u hulp nodig bij het installeren van nieuwe componenten in uw machine? Wij helpen u hier graag bij. Ook voor het monteren van een complete kast kunt u bij aanschaf aangeven gebruik te willen maken van deze service. U ontvangt dan uw custom-build-PC gebruiksklaar en kunt u direct aan de slag!

blankblankblank

Stel je vraag

Stel hier je vraag en wij komen hier zo spoedig mogelijk op terug!

0
0
0
0

Start typing and press Enter to search

× Whatsapp Ons