Veilig op het open web met een VPN

Bij PCker vinden wij veilig internetten een belangrijk onderwerp, veilig internetten gaat verder dan een Anti-Virus software of het controleren van het welbekende slotje in de taakbalk. Zonder het goede gereedschap kunnen hackers inbreken op uw computer en genoeg data verzamelen voor bijvoorbeeld identiteitsfraude of worden uw gegevens verkocht aan derde partijen en adverteerders.

Om veilig internetten te ondersteunen zijn wij partner geworden van Surfshark VPN. Surfshark bied een zeer betaalbare ingang voor beveiligen van uw internet omgeving zonder verschil te merken in uw internetsnelheden en algemene internet ervaring, zo bent u stukken beter beveiligd tegen  Hackers, Malware & Phishing, Identiteitsdiefstal, Advertentiemanipulatie, ISP-Tracking, prijsdiscriminatie & Nog veel meer

blank

Wat is een VPN?

Een virtueel prive netwerk zorgt ervoor dat al uw data is versleuteld van de buitenwereld. Stel dat u geen VPN verbinding heeft en u navigeert naar een website, ververst uw mail of doet een online aankoop, dan stuurt uw computer een verzoek om deze gegevens op te halen, vervolgens kan iedereen op hetzelfde netwerk zien dat uw computer naar deze data heeft gevraagd. Internetgebruikers met verkeerde intenties kunnen deze data opslaan en verkopen aan derden wat resulteert in bijvoorbeeld Ongewenste E-mail, Gerichte advertenties of in sommige gevallen zelfs Identiteitsfraude. Een VPN verbinding zorgt ervoor dat dit verkeer is versleuteld en niet afgetapt kan worden. Kortom, met een VPN kunt u veilig gebruik maken van het internet.

blank
blank
blank
blank
blank

Met surfshark kun je veilig internetten zonder dat Hackers met je mee kijken.

Door het gebruiken van een VPN verbinding word Phishing nog moeilijker gemaakt.

Met Surfshark zijn uw persoonlijke gegevens veilig van de buitenwereld

Spyware en Malware is verledentijd met een Surfshark VPN verbinding

0
0
0
0

Start typing and press Enter to search

De waardering van www.pcker.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 13 reviews.